Over mij

Mijn naam is AnneMarie Kuijs. In voor verandering en beweging.
Stilstaan, de onderstroom bespreekbaar maken, doorvragen, perspectieven creëren. Dat zijn de dingen die ik doe.

Vanuit mijn passie en interesse in mensen onderzoek ik hoe beweging en verandering in gang gezet kunnen worden. Ik ben ervan overtuigd dat er ruimte ontstaat voor verandering als mensen hun perspectief verbreden en andere betekenissen kiezen.

Als coach, mediator en vertrouwenspersoon vind ik het belangrijk om in contact met de ander te zijn. Ik analyseer gedrag en relaties van mensen in organisaties. Ik adviseer en verzorg individuele coaching en coachingstrajecten voor teams. Welke rol ik ook heb: ik creëer ruimte om te (her)ontdekken hoe beweging mogelijk wordt en wakker daarbij altijd verandering aan.

‘Doen wat nodig is’
Dat is mijn motto. Geen poespas en onnodige omzwervingen, maar aan de slag vanuit verbinding en op weg naar resultaat. Ik ben nieuwsgierig, stel confronterende vragen en zeg wat gezegd moet worden om jou, of jullie te doen bewegen. Dat doe ik met compassie en zonder oordeel. 

Hoe ik werk?
Allereerst maak ik verbinding met de ander. Dat ben jij of is iemand uit je team of organisatie. Rondom een vastgelopen situatie, een conflicterende relatie of improductief gedrag bespreken we wat wezenlijk van belang is. Vanuit de openheid en vrijheid van onze ontmoeting laten we het moeten los en adviseer ik over de beste aanpak naar een concreet resultaat.

Ik zie ernaar uit je te ont-moeten. Wat mag ik aanwakkeren in jou of jullie?

 

© foto in de header - Hans de Beer